matildavilhelmina

London is Calling

Lyckad dag

Kategori: Allmänt

Är nöjd med mitt resultat! Känns bra att få upp lite julstämning.
Sen blev det en sväng till väla, så nu är julkorten också fixade! Plus en ny ljusstake till rummet och strumpbyxor. Min gamla ljusstake hade gått sönder, så det fick bli en ny. I morgon är det 1:a december och då börjar julkalendern. Det hör till att i alla fall se det första avsnittet och få känna sig som ett litet barn igen! :) Godnatt!

Julpynt

Kategori: Allmänt

Är i full gång med att julpynta på rummet! Hann inte i söndags så det fick bli idag istället. Julmusiken är på och stämningen är på topp! :)

Julen har kommit till vårt hus...

Kategori: Allmänt

Mamma är i full gång med att baka lussebullar och griljera skinka. Nyss nådde en underbar doft mitt rum, nygräddade lussebullar! Åå, jag dör lite inombords när jag känner den doften.
Tyvärr blev julskyltningen på stan idag inställd på grund av en storm med klass tre varning... Så det blir julskyltning nästa söndag istället :)
Nu ska jag snart gå ner och smaka första bullen för i år, älskar julen! Hoppas att ni ska göra något mysigt idag!

Det är dags för lördagsmys..

Kategori: Allmänt

Sitter och har lördagsmys med Ida! :) En riktigt efterlängtad kväll med en massa skratt och godsaker! Sen vet jag en som kommer somna gott..
Kramis

En månad kvar!

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Det är så mysigt att gå runt i stan och se på allt julpynt :) I morgon är det matte prov för min del och sen på kvällen ska jag få min födelsedags present från Joakim! :)

Julen har kommit till Helsingborg!

Kategori: Allmänt

Det var så mysigt att komma ner på bruksgatan och se grankvistarna i fönstren på affärerna. Det luktade jul och det fick mig att längta ännu mer! När vi sen kommer ut till torget, har de rest julgranen! Då blev känslan ännu starkare! Wiii, julen är på väg!

Fy skäms på mig...

Kategori: Allmänt

Fy på mig!! Jag har snart inte bloggat på 3 veckor vilket är dåligt av mig. Jag har inte haft någon inspiration till att skriva! Men nu vill jag komma igång igen, för jag är på skriv humör.
Idag efter skolan var jag och Emma och fotade till vår grafiska kommunikations uppgift. Det var roligt och bilderna blev fina! :) På fredag är det mitt andra matte B prov som ska göras! Håller tummarna för att jag kan allt! Nu ska jag sova gott i min mysiga säng! Godnatt!