matildavilhelmina

London is Calling

Tillbaka igen!!

Kategori: Allmänt

 
En sammanfattning av de senaste veckorna i bilder.
Jag har blivit 18, blev bjuden på 18-års fika av min Anna och haft 18 års fest tillsammans med fina Vera. Det har blivit en hel del fikande och en storfika med "Järngänget". Projektarbete i skolan där jag och två kompisar ska driva ett UF företag, samt ett besök i Malmö. Tänkte berätta mer om det när vi har kommit igång ordentligt. Insparksfest för ettorna på skolan. Det var temat "sinner and saint" och tycket att vi var väldigt fina!
 
Allt har varit lite upp och ner dessa veckorna som jag har varit borta från bloggen, därför har jag inte riktigt haft inspiration och drivkraft till att skriva. Har egentligen haft mycket att skriva om, men det är allt runtomkring som har gjort att jag inte skrivit. Känner att det är dags att komma igång igen! Har saknat det :) 
Imorgon ska jag, Linnea och Emelie (tjejerna jag driver UF med) till banken och prata. Det ska bli både roligt och spännande. Nu ikväll har jag varit ute på en promenad med Lisa och hundarna. Det kändes verkligen som att hösten har kommit. Sen träffade vi även på Ida, och oj vad vi kan fluma och har aldrig långt till skratt eller gråt för den delen. Vi delar allt helt enkelt! ♥

Kommentarer

 • Ida säger:

  Tur man har sina flumkompisar! <3

  Svar: Hihi! Aa, fast inte bara flum.. hoppas jag :)
  Matilda Jacobsson

  2012-10-03 | 21:55:00
  Bloggadress: http://idanordsjo.blogg.se

Kommentera inlägget här: