matildavilhelmina

London is Calling

Lunch - Papi

Kategori: Allmänt

Idag började jag dagen med att jobba lite för att sen luncha med Lisa på stan. Idag blev det Papi och det var första gången för mig. Trots att vi hade en hel del lunch restauranger att äta på under gymnasiet, så har jag långt ifrån provat alla. Över lag finns det otroligt många restauranger i Helsingborg sett till antalet invånare och storleken på staden. Jag tycker att det är ganska trevligt, finns alltid något att välja mellan ibland kanske lite mycket.. :) 
För att återgå till Papi så hade de ett tevligt bemötande, en stämningsfull atmosfär och super god mat! Både jag och Lisa tog dagens med kyckling, paprika, super god sås och tiil det fick man ris, potatis, rotfrukt och bröd. Jag älskade verkligen musiken som spelades på restaurangen. Jag lyssnar inte jättemycket på musik men nu kanske jag har hittat hem? Jag måste säga att jag gillar det mesta, beroende på humör. Men det var något med musiken.. Tror att jag får försöka göra en liknande lista på spotify!
.Vi fick Ramlösa att dricka till, fortfarande bakterier i det vanliga kranvattnet.. Jag tycker att det går bra här hemma med kokandet, dock måste jag tänka till då och då för att inte skölja mat i vattnet.. m.m. Lätt att glömma då man är så van!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: