matildavilhelmina

London is Calling

Äpplekrans

Kategori: Allmänt

Godmorgon eller förmiddag kanske.. Ställde klockan på 8.00 men kände verkligen inte för att gå upp. Det brukar inte vara några problem för mig som annars gillar morgnar då det känns som att man får gjort mer under dagen samt att jag älskar frukost. Bästa måltiden på dagen. Låg i alla fall kvar till 09.40 innan jag orkade mig upp. Till frukost blev det havregrynsgröt med gojibär, linfrön, kanel och mjölk. Det har blivit min favorit den senaste tiden, ibland har jag även äpple eller banan till, super gott!
Här kommer lite bilder från gårdagen. Blev aldrig något fixat med mina pumpor.. däremot plockade jag och lil sis äpple från ett av våra äppleträd för att göra en dekorationskrans. Så mysigt att fixa och dona nu på hösten och nu har jag verkligen tid. Tidigare har jag alltid haft fullt upp med plugg vilket har gjort att jag inte kunnat ägna mig åt saker som detta. Kanske just därför som jag uppskattar hösten så mycket just nu och känner mig extra kreativ. Jag blev i alla fall nöjd med resultatet!
.
 
Använde mig av ståltråd, en tjockare och en tunnare, resten kommer från trädgården.
 

Kommentarer

  • Din syrra säger:

    När jag läser din blogg blir jag så glad, att du gör sånt roligt som du tycker om! Som att fota och göra äpplekransar eller kolla på hemnat! Du hade blivit en utmärkt arkitekt eller decorator!!! :D Och kul att du käkar gojibär och linfrön också! :D PUSS

    2013-10-15 | 11:27:52

Kommentera inlägget här: