matildavilhelmina

London is Calling

Väla

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på väla med pappa och köpt min nyårs kjol:D det var i sista minuten. Jag har inte bestämt riktigt vad jag ska ha till och jag hittade inget på väla men jag får se vad jag hittar:)
Jag har varit på ICA och köpt snacks till kvällen och tror ni inte att jag köper fel så jag får springa tillbax och lämna tillbaka det. Nu är det fixat i alla fall:)
Nu ska jag städa och plocka undan överallt för mamma och pappa ska ha fest här ikväll och då vill de ha fint, men vem vill inte det när man ska ha gäster?:)

Nyårs kläder?

Kategori: Allmänt

På väg till jobbet gick jag in om MQ, har hört att de hade fina nyårskläder. Jag vet att jag är sent ute men först tänkte jag ha en klänning från garderoben som jag bara har haft någon gång innan men när jag kom in på MQ ångrade jag mig:D Det fanns en super snygg kjol och en klänning som jag vill ha. De har öppet i morgon så jag ska försöka att få med mamma..:)

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma igen och är super trött. Emelie från jobbet smsade och frågade om jag kunde jobba under eftermiddagen och självklart säger jag inte nej... även fast vi skulle äta gott hos mormor och morfar.
Lite över två ser jag smset från Emelie och kollar genast vilken tid jag måste ta bussen för att komma till jobbet kl 16. Jag inser snabbt att bussen jag måste ta för att komma i tid går om en timme. Innan dess måste jag duscha, göra mig i ordning och gå till bussen som tar 10 min. Alla som känner mig vet att jag är en tidsoptimist.. men jag klarade det:) Väl på bussen gjorde jag bort mig med min klumpighet och all snö men jag skrattade bara åt det och gick vidare mot jobb.
Det var inte så mycket folk där idag utan det kom i ruscher vilket gjorde att jag hade tid att fylla på från lagret och städa i butiken. Det var roligt och tiden gick snabbt:)
Nu ska jag snart sova så jag är pigg tills i morgon för då ska vi ha funnyfunnyfunny!!

SKOR

Kategori: Allmänt

Dessa skorna från Jeffrey Campbell har jag gått och förälskat mig i... så snygga. Får se om jag beställer några av julklapps pengarna:)
Jag har gått och förälskat mig i några Jeffrey Campbell skor. De är så snygga!! Får se om jag beställer hem ett par nu när man fick lite julklapps pengar :D

Bröllopsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, har precis vaknat och kom på att det  kommer vara fullt hus idag.. inte filmen utan här;) Både mina föräldrar och min mormor och morfar har bröllopsdag. Så nu på morgonen/förmiddagen kommer farmor och farfar och äter frukost med oss. Senare kommer alla mina kusiner och även de från Göteborg ner för att fira mormor och morfar:) (kanske mina föräldrar också) Det ska bli kul även fast det inte var så längesedan som jag träffade släkten :)

Välkommen till min nya blogg...

Kategori: Allmänt

Hej hej detta är min ny blogg. Här tänker jag för det mesta skriva om mitt fotointresse och om mode. Ni kommer även få läsa om vad som händer i mitt liv. Jag hoppas att ni kommer tycka om den och kommentera ;).

Jag heter Matilda och är 16 år. Jag jobbar i en fotobutik och går i skolan. När jag inte gör det tränar jag fotboll och umgås med kompisar. Som jag skrev ovan gillar jag att fota mycket och gör det så fort jag får tid, vilket ni kommer att få se mer av senare. Det var lite snabbt om mig men ni kommer få reda på mer under bloggens gång.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt