matildavilhelmina

London is Calling

Kvällen hos Vera!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från vera!! Det har varit en super mysig kväll med god mat, skratt, fotande, godis och mycket mer:D!! Vi fick till och med äran att vara med och prata med veras utbytesstudent som ska komma och bo hos dem. Vi snackade på skype med henne och hon verkade snäll. Hon gick även runt med oss på skolan och visade oss med skärmen. Så annorlunda allt såg ut jämfört med Sverige.
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jobb väntar hela dagen i morgon. Sov gott godnatt!! puss

29 April 2011

Kategori: Allmänt

Hejsan!! Just nu sitter jag hemma hos Vera på hennes mysiga rum och vi väntar på att klockan kan bli halv 6 så vi kan börja på maten. Vi ska nämligen ha en liten födelsedags fest/mys för anna som har fyllt år. Jag och vera ska börja laga maten och sen kommer linnea och anna vid 18. Varken jag eller vera kunde vara med på den förra festen för anna, så nu ska vi ha en egen;) Dessutom blir vi lite fler senare... Emma, Emma och Johanna kanske kommer senare och gör oss sällskap. Bilder kommer in lite senare!! Ha en skön och mysig kväll för det kommer vi ha.

Hittade en gammal bild på mig och vera på veras dator..... den får vi bjuda på!:)

28 April 2011 (igår)

Kategori: Allmänt

God  morgon! Hann inte blogga igår så jag berättar lite om gårdagen nu istället. Skoldagen gick ganska snabbt och efter det skulle jag, Vera, Emma och Emma gå på bio. Det var nämligen två tjejer i trean på vår skola som hade gjort ett projektarbete som handlade om varför det inte gick så mycket folk på Rödakvarn. Det skulle vara filmen Odjuret och innan den började var en av regissörerna där och även lite andra personer som pratade om film mm. Det var gratis biljetter och jag visste att filmen var inspelad i närheten, så jag tyckte att det skulle bli roligt att se den. Filmen var ganska bra fast det var lite störigt att de pratade super bred skånska! och filmen satte verkligen djupa spår, den var så hemsk och eftersom man vet att det händer sånt här på riktigt och inte bara på film! .... Jag kan inte sluta tänka på den. Om ni vill få en tankeställare tycker jag att ni ska se den, eller bara se den ändå!
Bio-snacks!!!
Finisarna Emma, Vera och Emma!
Nu ska jag snart sticka till skolan. Har nämligen sovmorgon till halv tio:) och slutar 11.15

Ingen träning

Kategori: Allmänt

Det blev ingen träning idag... Det var tydligen bara a-laget och kallade som skulle träna. Jag trodde att jag skulle träna så därför följde jag inte med Vera hem efter stan, men det kunde jag ju ha gjort!!! Aja, det får bli en annan gång:) Istället tag jag en promenad med Ville bort till skogen och gick där ett tag. Det är ju super härligt väder och man kan inte göra mer än att njuta!
Mina två sköna bönor för någon dag sedan i skolan!!!

27 April 2011

Kategori: Allmänt

Sitter ute på altanen, solar och tar det lungt!! Snart ska jag börja göra mig i ordning inför träningen ikväll.
Idag har jag haft tyska prov och det  gick väll sådär, det var väldigt svårt men vi får se hur det går. Det gick däremot bättre på matte provet som jag gjorde innan lovet.
Efter skolan följde jag med Vera ner på stan för hon skulle kolla på några jeans. Sen stack vi hem.
Nu ska jag äta lite mat, hej svejs!!

26 April 2011

Kategori: Allmänt

Hej! Påsklovet är över och vi går tillbaka till allvaret i skolan. I morgon är det tyska prov som gäller och inlämning av novell på svenskan. Solen skiner (som vanligt) och jag vill ut och sola, men det får vänta lite.
Måste bara berätta att jag är väldigt stolt över mig själv. Igår kväll var jag och pappa ute och övningskörde för första gången och det ganska bra. Först började jag köra på en parkering där jag fick lite hum om hur jag skulle svänga, bromsa osv. Pappa säger sväng vänster, rakt fram, sväng höger och när vi har kört i 20-30 min säger han rakt fram. Jag kollar och ser att den ända vägen som går rakt fram är den som går ut från parkeringen. Pappa bara säger att jag ska fortsätta köra och det gör jag också. Sen körde jag hela vägen hem till oss och in i carporten. Tänk att jag klarade det första gången!! Jag trodde att jag skulle lära mig att bromsa och gasa. Kanske svänga lite men inte mer, haha. Eftersom pappa lät mig köra hela vägen hem borde han tycka att jag var ganska duktig!:)
Ja, det är därför jag är stolt över mig själv just nu. Dessutom gick det bra på historia provet som jag gjorde veckan innan påsklovet.
Nu ska jag äta lite och sen gå direkt till pluggandet. Vi hörs, puss hej!
Estate, estate, estate!

22 April 2011

Kategori: Allmänt

VÄRME!!! Vilket fint väder vi har fått. 20°C och solsken, kan det bli bättre? I morse gick vi hem till fam, Pettersson och käkade frukost. Moster hade gjort super goda plättar och en massa annat gotti gott gott. Dessutom var det den första frukosten ute detta året! Efter det hjälpte jag mamma och pappa i trädgården med att kratta lite löv och sopa. Vid halv 1 gick jag hem till Lisa för att baka tillsammans med Lisa(såklart), Ida och Julia. Vi gjorde kladdkaka som blev väldigt god och åt den på lisas trä-trall ute i det fina vädret.
Nu sitter jag och schtecker i solen och håller tummarna för HIF som spelar ung 300 meter härifrån!!:)

Feest!!

Kategori: Allmänt

Nu håller jag på att göra mig i ordning inför kvällen. Jag har lagt fram lite olika "klädval" och jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig. Tar med allt till Emmsi och så får jag se vad alla andra har med sig/ på sig. Linnea har hjälpt mig att locka håret men hon hann inte hela så jag göra det sista själv.
Nu måste jag skynda mig, Ha en skön kväll om jag inte hinner lägga in ett till inlägg!!:) puss

Shopping

Kategori: Allmänt

Det blev en del shopping idag! En skinjacka, en blus, ett linne, strumpbyxor och underkläder :) Jag var på riktigt shopping humör!! Jag är i alla fall nöjd med mina köp.
Här är linnet jag köpte och jag bara ÄLSKAR ryggen!!
Fler bilder kommer i morgon.

Ner till staden

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sticka ner i stan med Ida och shoppa lite (förmodligen) Är i alla fall riktigt sugen!! Det kanske blir en lite fika också, det sitter ju aldrig fel. Dessutom är jag på bra humör idag för solen skiner och ikväll ska jag och tjejerna ut och ha det riktigt roligt!
puss hej<3

19 April 2011

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag har inte bloggat på super länge och är verkligen ledsen över det. Det finns tre anledningar: Jag har inte haft tid, jag vet inte vad jag ska blogga om och jag har inte haft någon lust. Det har varit väldigt mycket i skolan, vilket har gjort att bloggen kommit efter. Förlåt mig!
Som ni kanske ser har jag  byttat designen på bloggen och den är fortfarande inte färdig. Jag håller på att mixtra med den för fullt och det går inte så snabbt heller eftersom jag inte förstår riktigt hur man ska göra vissa saker:) Men jag lär mig. Jag har även provat att blogga på lite andra sidor bara för att se om det är lättare med designen och så. Jag bloggar här så länge och säger till om jag bytar domän:)
Här kommer en kort resume från påsklovet som gått:
* Fredag- Lördag, Sovis med Linnea och Harry Potter maraton. Vi såg de 3 första filmerna.
* Lördag kväll, middag hos farmor och farfar.

* Söndag, Lång promenad med Ida och på kvällen bar det av till Johanna med Linnea, Vera, Emma och Emma. Sen kom även Anna och Bella:) Vi hade det super mysigt med film, tjej prat, godis och sleep over!!
* Måndag, hemma mys i trädgården med mamsi och alma. Sen bakade jag och Ida kladdkaka och den blev super GOD! Efter blev det träning med laget.
Ja, det är i korthet vad jag har hittat på under lovet och nu har jag bestämt att jag ska bli bättre på att blogga!:)