matildavilhelmina

London is Calling

Lucia, en dag för mys och fin sång?

Kategori: Allmänt

Idag är det lucia och den tillbringar jag med att plugga...! Totalt tre prov kvar i skolan innan jullovet äntligen börjar. Som en lärare sa till min klass idag, "Vid den här tiden på året ska man handla julklappar, baka lussebullar, pepparkakor och annat gott, mysa och bara ta in alla julkänslor." Jag tänkte bra, in you dreams!! Det är klart att alla skulle vilja säga att det stämde, men så är ju tyvärr inte fallet.
Till alla som har de sista proven kvar i skolan och som börjar tröttna, kämpa den sista tiden för snart kommer ett välförtjänt jullov. Istället för att tänka, OMG vad trött jag är på skolan och vad många prov vi har kvar. Försök tänka positiva tankar och säga till dig själv att du kommer klara det. Det är bara 3 prov kvar eller vad det nu kan vara. Tänk vad många prov du gjort under hela terminen och jämför det med de du har kvar. Det är inte alltid lätt men håll ut. Du kommer bli stolt över dig själv sen om du gör det.
Om du kämpat mycket denna terminen med skolan eller med något annat, kan du unna dig själv en julklapp eller att du köper något som du verkligen vill ha för dina julklapps pengar. Som en belöning för allt slit och jobb som du har gjort under hösten.
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och jag hoppas att min lilla text kan motivera er som har det jobbigt i skolan och även med andra saker. Försök alltid tänka på det positiva, även fast att det kan vara svårt.
.
.
Jag älskar verkligen att vara storasyster till de bästa lillsyrrorna man kan ha. Varje gång jag ser dessa bilderna blir jag så otroligt glad. Så många minnen vi har och kommer dela tillsammans!
Jag gillar att titta på foton som jag tycker om och som jag blir glad av!! Det kan göra mig mer motiverad till att göra något som jag inte vill eller som jag tycker är jobbigt. Man får helt enkelt hitta sina egna knep som gör en mer motiverad.
Ha en fortsatt trevlig lucia! Kramisar

Kommentarer

  • Linnea säger:

    Älskar dig med! Sitter typ och bölar du är bäst! Glöm aldrig det! <3

    2011-12-15 | 08:47:18

Kommentera inlägget här: