matildavilhelmina

London is Calling

Norge..

Kategori: Allmänt

Vilket skriv humör jag var på igår... Ja, det kändes i alla fall skönt att skriva ut allt som snurrar runt i huvudet ibland!
Solen skiner och vädret är underbart just nu! Jag kan i alla fall inte klaga på den underbara utsikten vi har.
Idag körde vi förbi en kyrka och utanför fanns det en skylt där det stod att man kunde gå in för att be eller skänka en tanke till alla de som har omkommit i Norge. Att något sådant fruktansvärt kan hända tror man inte på, utan bara i filmer! Jag vill skänka en extra stor tanke till hela Norge, de anhörigas familjer och alla andra som har blivit drabbade av katastrofen.

Allt & inget med Matilda en sen måndags kväll i slutet av juli...

Kategori: Allmänt

Jag känner mig kluven, men ändå hel!
Jag känner mig bra, men ändå dålig!
Vädret är inte på topp och det känns som att sommaren har flugit förbi...
Trots det har det hänt så mycket i mitt liv, saker jag inte hade förväntat mig, händelser som har varit underbara, kompisar som jag inte har kunnat träffa på grund av en massa jobb och många andra saker.
Jag känner mig dålig för att jag inte har hunnit träffa alla mina underbara kompisar så mycket som jag har velat. Jag vill säga förlåt, det har varit mycket med jobbet och i mellan åt har jag tyckt att det blivit lite för mycket jobb... Dessutom ska två av mina bästa vänner åka iväg som utbytes studenter och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig! Jag är otroligt glad för deras skull, de kommer bo i jättefina familjer och de kommer ha med sig minnen för livet när året är slut. Att de kommer uppleva sjuka och häftiga saker, är bara förnamnet...
Under de senaste veckorna har jag även insett hur olika folks liv är och att utsidan inte alls behöver stämma med insidan. Utsidan är bara det yttre, det som folk först ser och upplever. En person behöver inte alls vara den du tror att den är. Samtidigt har jag kommit på hur olika allas liv är, både på gott och ont! Allt behöver inte vara som det ser ut.
Den senaste månaden har jag träffat en person som jag verkligen kan vara mig själv med. Första gången vi hälsade på varandra fick jag ett intryck som inte var jättepositivt. Vi fortsatte att prata och efter någon vecka visar personen sig vara en helt annan än den jag hälsade på någon vecka tidigare.. Personen jag pratar om visade sig vara en underbar person som jag kan prata allt med, dela med mig av allt och framför allt lita på. Det är en fantastisk känsla! Personen jag pratar om får jag till och med kalla för min pojkvän!
Jag märkte att detta inlägget blev väldigt långt men jag kände för att skriva av allting som jag har haft surrande i mitt huvud den senaste tiden.

Några av mina underbara vänner!

Hela långa veckan

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär att jag inte har bloggat på nästan en vecka och tycker att det börjar bli dags... Istället för att skriva vad jag har hittat på alla de här dagarna så tänkte jag lägga in en massa bilder från veckan som gått! Hur låter det? Nu börjar vi i alla fall!
VEN:
Måste säga att jag gillar denna bilden även fast att den inte visar så mycket... Är det någon som kan se vad det är jag har fotat?
MYS med Vera:
Linnea tränade olika sminkningar på mig:
Vi fick Mario cart till wii:
Jag kom 3:a när vi körde en tunering! :) Jag måste säga att jag var stolt över mig, eftersom jag inte brukar vara den som är bra på tv spel!
En natt råkade hela min låda i garderoben trilla ut, smidigt.. (bilden är tagen på morgonen)
Följde med Linnea till stallet:
och jag hjälpte henne att mocka... det var första gången och förmodligen den sista som jag gjorde det :)
Kimberly, Linneas snälla sommar häst!
Jag fick till och med rida!
Tjej och myskväll hos Lina:
Alla bilder är tagna med min Iphone, om kvalitén på någon av bilderna inte skulle vara toppenbra...!
Detta var en resume i korta drag av vad jag har hittat på den senaste veckan. Plus att jag har jobbat och träffat kompisar utöver det som inte finns med här.
Det var allt från mig den här gången, Kramisar!

I´m a busy woman

Kategori: Allmänt

Hey! Jag har inte hunnit skriva något alls. Jobbet tar 70% av tiden just nu och resten av tiden vill jag umgås så mycket som möjligt med mina vänner!! Vera åker ju om en månad..är hos henne nu :)Imorgon blir det en powerwalk innan frukost men Ska sova nu. ville bara skriva att jag lever!! puss

Ven

Kategori: Allmänt

Nu ska hela familjen sticka till Ven! Cykla och bara ta det lugnt. Vi har packat ihop allting och ska börja bege oss ner mot vattnet. Ha en underbar dag för det ska jag ha! Kramis

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Gårdagen var mysig! Jag tog det lugnt och så bakade jag med Ida. Det blev både kladdkaka och 2 st marängtårtor. Båda blev perfekta! Jag kan tillägga att vi inte åt allt utan bara en liten del av kladdkakan. Den kanske blev lite för lös, men den var inne i 25 min och vi orkade inte vänta längre!
På kvällen var det jag som var grillmästare. Pappa tog en snabb genomgång innan han stack iväg och sen var det jag som hade hand om grillen. Det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången. Från tändning av grillen till att maten låg på bordet.

Sola och bada

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sticka ner till stranden för att träffa Linnea. Det är lite blåsigt här hemma men jag hoppas att det är bättre på stranden! Vi ska gå in om Linneas syster som jobbar på Glassfabriken och se om vi kanske kan få en gratis glass eller något..:) Nä, nu måste jag gå. Ha en underbar dag, kram.

Veronica Maggio, kan det bli bättre?

Kategori: Allmänt

Den 6/7 var det dags för Veronica Maggio konsert på Sofiero. Special gäster var Rasmus Seebach och Erik Hassle. Jag och de bästa tjejerna stod ganska nära scenen och sjöng med så det stod härliga till. Jag älskade den familjära känslan hon levererade under alla låtar. Trots att hon hade vaknat med 40°C feber på morgonen körde hon 130% vilket jag beundrar henne otroligt mycket för! En super härlig kväll med super härligt folk och super härliga uppträdanden = kan inte bli BÄTTRE!
Jag är i alla fall super nöjd med mina två dagar på Sofiero och de var precis så härliga som jag ville att de skulle vara.
Veronica Maggio
Rasmus Seebach
Jag, Erik Hassle, Johanna, Emma

ROBYN LIVE

Kategori: Allmänt

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till... Det ända jag kan säga är underbart, fantastiskt. OMG!! Robyn var en av min favoritartister när jag var liten och jag hade mina favorit låtar. Helt plötsligt hörde man inget från henne längre. Det var som att hon tog en paus. 2010 kom hon tillbaka med nya låtar och album som slog igenom något enormt.
Idag var det första gången jag såg henne live och förmodligen inte den sista gången. Det var nog en av de, nej jag vet inte vad jag ska säga.. jag är i extas! Det var så jädrans BRA. Hennes låtar, hennes röst, hennes scen närvaro ALLT. Det kändes verkligen underbart att vara en av alla som hade kommit för att se just Robyn på Sofiero. Att få stå nästan längst fram och sjunga med i låtarna, det var underbart. Jag vet inte vad jag ska säga.
ROBYN ÄGER!
Nu ska jag försöka gå till sängs, om jag kan somna. Godnatt kramis<3
Upplösningen på bilderna är inte den bästa, vilket beror på att de är tagna med iphonen.
I morgon ska jag även se om jag kan lägga upp någon video från konserten.

Mors lille Olle

Kategori: Allmänt

Jag blev just väldigt frustrerad!! Hade nämligen skrivit ett inlägg och så råkade jag klicka på en knapp som gjorde att hela texten försvann.... så nu är får jag börja om från början igen.
Jag har inte bloggat på ett tag och det har verkligen varit fullt upp. Jag har jobbat, varit på konfirmation, förberett inför konfirmationen och jobbat lite till. Det har i alla fall varit roligt! Bilder kommer i morgon för jag har inte min kamera här och jag orkar inte gå och hämta den.
Nu ska jag och anna göra oss i ordning och sen ska vi ut i skogen och ha en mysig picknick.Emma vill att vi ska plocka bär, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den ideén.. Emma har kommit hit och sen ska vi gå och köpa baugetter och andra godsaker!:D Puss hej