matildavilhelmina

London is Calling

Love, love, love

Kategori: Allmänt

Jag skrev ett arbete om kärlek i skolan för ett tag sedan nu, där jag hade letat upp olika citat. Jag hittade dem nu igen och tänkte att jag skulle dela med mig av några.
.
Love is like a flower, give it time and it will grow.

Älska aldrig i trädgården, kärleken är blind men inte grannarna..

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear.15 Juni 2012

Kategori: Allmänt

Det har varit en hel del saker att göra nu när sommarlovet har börjat. Det är riktigt skönt men samtidigt kan jag få ångest över att jag inte gör något, även fast jag gör det.. Det är lite konstigt allt det där. Slutligen är det i alla fall skönt med sommarlov!!
Ska snart sticka ner till stan för att möta upp mamma. Behöver fylla på med lite olika saker i garderoben. Igår var jag och Lisa en liten sväng på Väla och det blev två linnen för mig och en Body Butter från Bodyshop.
Ikväll är det EM Sverige - England, jag har inte gett upp hoppet för Sverige än men vi får se vad som händer.
.
Skolavslutning!
.
Nationaldagen firades till viss del på Fredriksdals friluftsmuseum. Alla tvåor på min skola har nämligen jobbat med projekt inom hållbar utveckling vilket ledde till att båda tvåorna på skolan vann ett av Helsingborgs miljöpris. Är faktiskt lite stolt över oss allihop :)

EM!!

Kategori: Allmänt

Em mys hemma hos Lina. Kom igen nu Sverige, in med i alla fall ett mål till. Lina har gjort gino med en massa goda frukter men jag kan inte riktigt koncentrera mig på den nu.. Bara matchen i mitt huvud just nu!