matildavilhelmina

London is Calling

Min sista dag som omyndig!

Kategori:

Idag är det min sista kväll som omyndig för imorgon fyller jag år. Måste säga att jag är nöjd med dagen! Imorse när jag vaknade fick jag inte prata, vilket skulle gälla hela dagen för vi gör ett experiment i skolan angående kommunikation. Där en utmaning gick ut på att man skulle vara tyst en hel dag. Jag har gått runt och tänkt, det klarar jag.. Förutom den timmen jag ska på körlektion. Men det var verkligen super svårt att inte prata. Man gjorde det per automatik även fast man tänkte att man inte fick göra det! Det var roligt i alla fall att få prova på. Det är något jag kan rekommendera till alla att göra, för det är verkligen en utmaning. När jag kom hem från körskolan gick jag ut på en promenad/pw med ville i 45 min och vädret var helt underbart! Hade bra musik i öronen och jag riktigt njöt av min sista dag som 17 åring.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa. Får se hur mycket jag orkar, för just nu har jag svårt att hålla ögonen öppna... Har lovat mig själv att jag ska lägga mig tidigare på kvällarna men det är svårt. Imorgon börjar jag kl 9 så det blir sovmorgon på min födelsedag och allt!

Grattis Vera! <3

Kategori:

Idag fyller min finfina barndoms vän Vera 18 år :) Hon är den jag känt längst i livet, våra mammor träffades nämligen innan vi föddes när de var på bvc. Efter skolan stack Emma, Johanna och jag hem till Vera och hade med oss fika som vi köpte på ebbas fik :) Hos Vera var även Emma och Emma, blir många emmor när alla träffas...
Vi ska ha 18 års fest tillsammans på fredag så, we are so exited!!

Kvällsfika!

Kategori:

Mammsi gjorde en god kaffe till mig i kaffemaskinen nu ikväll. Får se om jag kan somna.. Igår var det släktkalas för mig och Alma. Eftersom hon fyllde 10 år och jag ska fylla 18, så blev det extra stort kalas. Fick många fina presenter som jag blev glad över! :) Idag har det bara varit en skön slappe dag. Jag varit ute med hunden, pluggat och bara tagit det lugnt. Jag hängde ut mina täcken på vädring i morse för jag tyckte att det kändes som en riktigt härlig höst dag! Längtar lite efter hösten nu, att sitta framför brasan, läsa en bok och bara ta det lugnt. Dessutom alla härliga höstkläder :)
Nu ska jag försöka sova, eller jag måste!! Kramis

Brunch, fix och restaurang

Kategori:

Ännu en dag som har gått i ett! I förmiddags träffade jag Linnea och Emelie på Espresso house för en frukost/brunch. Vi pratade om vårt projektarbete och planerade. Måste säga att vi kom fram till mycket bra :) Sen förberedde jag, mamma och Alma inför släktkalaset vi ska ha imorgon. Nu ikväll har familjen varit på restaurang med m&m och min mosters familj. Mysigt och riktigt gott!

6:e september 2012

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en sådan dag då allt gått i ett. Direkt efter skolan stack jag för att spela piano, hem, käka, plugga, gå en pw med Lisa, kvällsmat och sist titta på Hawaii five-0. Tycker om den tv-serien och det är i princip den ända jag följer.. Tittar nämligen inte så mycket på tv. Jag och Lisa gick i alla fall en lång och snabb pw, vilket var riktigt skönt! NU ska jag snart gå och lägga mig, vilket jag ser fram emot. Har kommit in i en period då jag tycker att det är extra mysigt att sova. Låter kanske konstigt men det känns faktiskt bra att få vila upp kroppen.
 

  BIld från en härlig sommarkväll nu i sommras!  

The sun is shining!

Kategori: