matildavilhelmina

London is Calling

Team Rynkeby - välgörenhets konsert

Kategori: Allmänt

Nu i eftermiddag har jag varit på en välgörenhets konsert för Barncancer fonden i samarbete med Team Rynkeby. Det var Loa Falkman som sjöng julsånger tillsammans med en kör. Väldigt fint och vakert! Hans röst passar verkligen in att sjungas i en stor och pampig kyrka. Alla pengarna som samlades in går oavkortat till Barncancer fonden. 

Mamma och pappa var med 2012 i Team Rynkeby Malmö. Från början var tanken att båda skulle cykla men mamma skadade sig ordentligt då hon var med om en cykelolycka under en träning. Hon kunde som tur var vara med i service teamet och hjälpa till med saker runt om cyklandet. Pappa cyklade däremot till Paris. Även detta året var både med fast i Helsingborgs teamet. Mamma i service teamet och pappa på cykel. Tyvärr skulle Linnea som är på Nya Zeeland åka iväg dit den veckan som teamet skulle cykla ner till Paris, så mamma stannade hemma för att hjälpa Linnea med allt. Som dotter till två engagerade "rynkebyare" har jag fått vara med och se barn med cancer och vilka kämpar de är. Jag har hört många historier och fått vara med om otroligt mycket. Team Rynkeby är verkligen en bra organisation som kämpar för livet! 
Ni kan gå in och gilla dem på Facebook för att få mer inblick i hur de fungerar och vad de gör. (Team Rynkeby Helsingborg) Tips; Det finns fina julklappar att köpa och samtidigt stödja Barncancer fonden. 

Tillsammans kan vi förändra liv!
.

Bilder från 2012 då vi mötte upp alla tappra cyklister i Paris vid Eiffeltornet:

Den gula böjen man ser på bilden är målgången. Vilken mäktig känsla det var att se alla komma cyklande, både danska och svenska lag. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: