matildavilhelmina

London is Calling

Veckor i bilder

Kategori: London

Jag mår bättre nu! Vill bara bli helt frisk så att jag kan börja träna och hitta på saker. Här kommer en liten blandad kompott med bilder från de senaste veckorna. 
.
Vi lekte att det var min födelsedag, så fick en "cupcake" med två ljus i. 
Firande av Emmys födelsedag.
Nöjd tjej!
Vackra blommor utanför mitt fönster i solnedgången! 
Hoppas att allt är bra där hemma och att ni får en trevlig valborg. Nu ska jag sova! Godnatt ❤️️

Glad Påsk

Kategori: London

Hej, jag lever!! Har för tillfället hög feber för andra gången denna veckan.. Jäkligt tråkigt! Jag ska till doktorn i morgon för mina ögon som inte blivit bättre och ska då fråga om min feber. Max hade liknande förr förra veckan som han fick speciell medicin för, så kanske också behöver det. 
De senast två veckorna har varit bra utöver sjukdomarna. Det har varit påsklov här precis som i Sverige, fast här har de två veckors ledighet. Vi har varit på lekplatsen, ätit glass och varit ute i det fina vädret. Förra helgen var Joakim här och denna helgen kom familjen. Såå mysigt!! Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon. Hoppas att ni haft ett bra påsklov och mysigt påskfirande! ❤️️

6 april 2014

Kategori: London

Hejsan svejsan, var nästan helt färdig med ett inlägg och så händer det något med appen som gör att det försvinner.. Jaja, här kommer ett annat. Jag är sjuk igen och har varit det nästan hela veckan.. förkylning och feber..! Febern är som tur borta så snart är jag nog bra igen. I fredags åkte jag in till London för att träffa Anna. Hon var här med sin skola och vi bestämde att vi var tvungna att ses. Hon hade med sig lite saker till mig som jag längtat efter som dessutom var väldigt tunga. Hon är en ängel! Igår gjorde jag högskoleprovet. Gick upp 04.40 för att ta tåget 05.25. Proven kändes bra trots att förutsättningarna inte var helt med mig. Hoppas i alla fall! Efteråt besökte jag och Emmy Buckingham Place och gick sedan runder lite i city. Mysigt! 
.
Anna och några vänner till henne. Det var väldigt roligt att träffa dem!

Hoppas att ni har haft en bra helg!