matildavilhelmina

London is Calling

En flicka

Kategori: London

Trots att jag fortfarande är sjuk och min förkylning inte vill försvinna är jag på väldigt bra humör. I tisdags fick familjen en liten flicka. De kom hem från sjukhuset i fredags och hon är hur söt och liten som helst. Jag har inte hållt henne ännu och försöker hålla mig på avstånd för att inte smitta, men när jag är frisk ska vi mysa! Max har också blivit sjuk.. Har förmodligen smittat honom och han mår verkligen inte bra! Tycker synd om honom då han har väldigt svårt för att andas och tar någon form av astma medicin.
I fredags anmälde jag och några andra svenska au pairer oss till Colorrun i London. Så jäkla häftigt! Det är i början av juni så har något att se fram emot :) Skulle kommit igång med träningen denna veckan men eftersom jag varit sjuk har inte det funkat.. Hoppas på nästa vecka! 
I fredags var jag så trött på att vara hemma då jag endast gått och lämnat barnen på dagis respektive skola för att sedan gå hem igen. Satte på lite smink och träffade Emmy för en lunch i stan. Det var verkligen skönt att komma ut ur huset även fast min hals sade nej. Igår åkte vi in till London för lite shopping. Hittade lite saker på vs, två par skor och lite annat smått och gott. Har inga vår/sommarskor med mig så köpte ett par ballerina och ett par finskor. Till lunch åt vi på en sushi restaurang och det var super gott!! Provade den konformade sushin som heter något speciellt, men det har jag glömt. Var god i alla fall! Tog en sväng in om Harrods också, vilket ställe! 
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: