matildavilhelmina

London is Calling

Ett halvår

Kategori: London

Kan inte riktigt förstå att jag ska åka, jag ska åka till England och bo där i ett halvår. Det är helt sjukt.. Om en vecka kommer jag befinna mig i England. Tror inte riktigt att jag har förstått att London är en storstad, en världs stad. Jag har varit i andra storstäder som Paris och Bankok men aldrig själv, där har jag varit med familjen. Jag hoppas och tror att jag kommer trivas bra, känner det på mig. Vissa har sagt att de tror att jag kommer trivas just för att jag känns som en "London och Englands tjej" vilket är roligt. Hoppas att de har rätt! Jag älskar te så det kan ju inte passa bättre. Ser verkligen fram emot att få gå på afternoon tea :) 
Idag har jag köpt lite presenter till familjen och träffat Hannah för en liten lunch. Har även plockat ner mina julsaker, nu ska de bara packas ner i jullådan som står på vinden... Har även lagt till en del saker på min packlista som jag glömde igår. tänkte att jag ska lägga upp den nu någon dag så att ni kan få se den. Måste varna att den är väldigt lång!
.
 
Det ösregnade på väg hem från stan.. Skorna bytte färg och mina fötter simmade. Tror inte att de varit så blöta sedan fotbollstiden!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: