matildavilhelmina

London is Calling

Fredag 24 januari

Kategori: London

Här händer det saker hela tiden. Igår hade jag redan varit här i en vecka.. Tiden går fort och det måste ju tyda på någonting bra! Det var super mysigt att hämta upp Max idag, när han såg mig sprang han allt han kunde och kastade sig i mina armar, kan inget annat än att tycka om honom. 
Idag har jag varit på min första engelska lektion. Hade lite svårt att hitta för det stod inte vilket hus jag skulle till men hittade tillslut. Kursen är på tisdagar och fredagar vilket känns bra. Det går en del au pairer där men även andra som vill förbättra sin engelska. Annars idag har jag tvättat (stolt), dammsugat och fixat i huset. Provade en chai från Costa, ungefär som Espressohouse i Sverige, men blev lite besviken på den.. Var inte så god som jag hoppats på. Nu ikväll har jag suttit barnvakt och lagt barnen helt själv första gången. Det gick bra! :) Eftersom det är fredag passade jag på att poppa popcorn, men de smakade inte alls som hemma. Dessa var mycket sötare och popcorn ska vara salta! Får se om jag kan hitta några andra i affären. Nu ska jag sova, godnatt! 
.
Dammsugaren är väldigt charmig. Dock hade den knappt någon sugkraft, vilket var jobbigt eftersom det i princip bara finns heltäckningsmatta på ovanvåningen. Igår bakade jag banankaka, det verkar som att all tyckte om den vilket är roligt. Får förmodligen göra den fler gånger. 


Kommentarer

  • Anna E säger:

    Vad glad man blir av att läsa att du har det så bra!!! Saknar dig här hemma i Sverige!

    2014-01-25 | 12:14:41

Kommentera inlägget här: