matildavilhelmina

London is Calling

Redan juli månad

Kategori: London

Det är redan den 2 juli idag, vart tog juni vägen? Gjorde ett inlägg för några veckor sedan men när jag nästan var klar försvann det och jag hade inte orken till att göra om allt då det tog lång tid. Det har i alla fall hänt en hel del sedan mitt förra blogginlägg, jag har bokat min hemresa, haft besök från Sverige, varit hemma över studenten, gjort en massa roliga saker och bara njutit av tiden här. Det är endast ca 2 veckor kvar av min resa, vilket känns både bra och dåligt. Jag kommer sakna alla vänner, familjen och barnen något helt otroligt. Men samtidigt så börjar det kännas som att det är dags att åka hem till pojkvännen, familjen och alla vänner. Det är svårt för mig att sammanfatta alla dessa veckor då jag inte har bloggat så lägger upp en massa bilder istället. 
Idag har vi haft väldigt bra väder med skinande sol. Hade en del tvätt att göra så hängde upp det utomhus och solade mellan varven :) För cirka en vecka sedan upptäckte jag att det var någonting som lät från mitt fönster.. Ungefär som en mus fast i väggen och jag bor på andra våningen så det känndes lite konstigt. De visade sig att det är ett geting bo, som de har byggt inne i väggen.. Imorgon ska de i alla fall komma och ta bort det så hoppas på att de försvinner, är ganska störigt att vakna av att de surrar runt inne i mitt rum. 
.
Innan loppet!
 Efter loppet!
 
Smörgårdsbord, picknick i parken, sommarskitiga fötter, tacos på min familjs vis, Camden, Little Venice, Hampstead Heath, hemmagjord sushi och Color Run. Allting har varit jätteroligt och Color run var hur häftigt som helst. Ångrar verkligen inte att jag var med. Har videos därifrån som jag ska försöka lägga upp, måste bara ta reda på hur man gör :)