matildavilhelmina

London is Calling

Brighton

Kategori: London

Oj vad tiden går fort när man har roligt! De senaste veckorna har varit såå bra! Det har varit fint väder med mycket sol och härlig värme. Jag kom igång med träningen ordentlig för några veckor sedan så det är synd att mitt kort går ut nu i veckan.. Tråkigt när jag väl kommit igång men så är det väl alltid. 
I fredags var jag på Pepa Pig world tillsammans med familjen, super roligt och mysigt. Trots att det öste ner fram till lunch, så var det roligt att se de glada minerna på barnen :)
I helgen har jag och Emmy varit nere i Brighton. Åkte lördag morgon och kom hem måndag eftermiddag. Tog ca två timmar att ta sig dit. Mikaela följde även med fast endast över lördagen. Det var så härligt att se havet och att få känna doften, som jag har längtat. Vi bodde på ett hostel, och jag kommer nog aldrig göra det igen. Betalar hellre lite mer och bor lite bättre! Det luktade fuktig äckligt, sängen var spiraler, toaletten var verkligen inte fräsch och vi vågade inte gå utan skor på rummet. Vi delade rummet med en kille och när vi frågade vart han var ifrån svarade han från Nord Korea och efter ett tag började han skratta och sade att han skämtade. Han var från Syd Korea. Trodde inte man skämtade om det, men han hade ett roligt skratt i alla fall :) Utanför fönstret var det dessutom någon form av ac, som brummade otroligt högt hela första natten. Men nu har vi alla fall bott på hostel och kan bocka av det från listan :) Ser det som en erfarenhet! På söndagen cyklade vi i ca 5 timmar längs kusten, så jäkla härligt. Satt nästan en timme på en bänk i solen och tittade ut över havet, riktigt härligt. Enligt mobilen skulle det vara 14 grader, lite sol och mest moln. Men det var skinande sol nästan hela dagen, ca 20 grader och blåsigt vilket resulterade i fina solbrännor... Vi samlade på oss mycket energi, trots lite sömn och äckligt rum :) 
.
 
Summeringen blir en toppen helg!